Лого Ямас

нова година 2026

Незабравимо посрещане на Новата 2026 Година

в ресторант „YAMAS“

с нашия специален гост –

АЛИША

Музика от DJ Dani

ПРАЗНИЧНО МЕНЮ

Салатен бюфет:

Амюз Буш
Бавно готвена скарида с мус от авокадо и уасаби-майонеза
(скарида приготвена на су вид, мус от авокадо с лимонов зест, уасаби майонеза и хрупкава маслинова гризина)

Разядки на плата:
Автентични гръцки разядки поднесени с билкови кростини
дзадзики, мелидзано, тарама хайвер, тирокафтери, скордаля и фета дип

ИНДИВИДУАЛНО МЕНЮ – ПО ИЗБОР ОТ 3 ВАРИАНТА

(моля, кажете ни своя избор заедно с резервацията)

Вариант 1 – Пиле "Дюксел":

Салата:
Свежа салата с поширана круша и крем от фета сирене
(букет от свежи листни салати, поширана с круша, печени орехи, чери домати и дижонски дресинг с „Марсала“)

Предястие:
Тиро фритърс с копринен портокалов гел и ядливи цветя
(хрупкави крокети от скаморца и фета с портокалов гел и ядливи цветя)

Основно:
Пилешки рулади су вид с дюксел от пачи крак и вентричина, поднесени с маслено-ментов сос и грахово велуте с маскарпоне и печено чери

Вариант 2 – Телешко "Еспаньол":

Салата:
Гръцка салата с карамелизиран патладжан
(чери домати, хрупкави краставици, пресни чушки, маслини „Каламата“, червен
лук, карамелизиран патладжан, хапки от сирене „Фета“ зехтин, риган и кедрови ядки)

Предястие:
Тиро фритърс с копринен портокалов гел и ядливи цветя
(хрупкави крокети от скаморца и фета с портокалов гел и ядливи цветя)

Основно:
Стек от телешко бонфиле със сос „Еспаньол“ с трюфели,
гарнирано с кадифено кореноплодно пюре и хрупкав батат

Вариант 3 – Риба "Бранзино":

Салата:
Палитра от чери домати с бурата и балсамови перли
(три вида кампари доматчета, бурата, перли от балсамико, олио от босилек и пушен пипер)

Предястие:
Тиро фритърс с копринен портокалов гел и ядливи цветя
(хрупкави крокети от скаморца и фета с портокалов гел и ядливи цветя)

Основно:
Филе от средиземноморски лаврак, поднесен с мус от Филаделфия и чоризо, зеленчуков тартар и пяна от сос “Холандез” с парфюм от босилек

Следястия

Плато с автентични средиземноморски колбаси и сирена

Баница с късмети

Ядки

Десерти:

Кейк с маскарпоне и крем от тиква

Торта с шоколадов мус и портокалов нюанс

Гръцка баклава

Сезонни плодове

Напитки:

• Безалкохолна напитка – 1 бр.
• Минерална вода – 1 бр.
• Чаша френско вино – по избор: бяло/червено/розе
• Алкохолна напитка 50 мл. по избор /узо Пломари, уиски Джеймисън или Джони Уокър, ракия Бургаска мускатова, водка Финландия/
• Чаша пенливо Просеко за Новогодишна наздравица

КУВЕРТ 280 лв. / €143,16

РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ до 31 ОКТОМВРИ –

260 лв. / €132,94

Програмата не е подходяща за деца и ресторантът не предлага куверт за деца.

2026

ПРАЗНИЧНО МЕНЮ

Нова година 2026

По желание: настаняване в Best Western Plus Olives City Hotel,
част от който е ресторант YAMAS:

Нощувка с празничен брънч на 01.01. в двойна стая (за 1 гост)170 лв./€86,92
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в двойна стая (за 2 гости)240 лв./€122,71
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в студио (за 2 гости)260 лв./€132,93
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в 1-спален апартамент (за 2 гости)360 лв./€184,06
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в 2-спален апартамент (за 4 гости)510 лв./€260,76

Срокове за плащания и анулации:

    1. Резервации се считат за валидни при заплащане до 7 дни след запазване на резервацията. Резервации с нощувка могат да бъдат платени на части, като се предплаща минимум стойността на куверта, останалата част – до 16 Декември. Куверти с отстъпка за ранна резервация се предплащат 100% и при анулация сума не се възстановява.

    2. В случай на отказ от Ваша страна се заплащат следните неустойки:

– анулация до 30.11.2025 – няма неустойка

– анулация от 01 до 15.12.2025 – 50%

– анулация след 16.12.2025 – 100%

Абонирайте се за нашия бюлетин

Абонирайте се, ако искате да бъдете в час с всичко случващо се около ресторант YAMAS (нови менюта, мероприятия, промо кампании и т.н)

Scroll to Top