нова година 2025

Незабравимо посрещане на Новата 2025 Година

в ресторант „YAMAS“

с нашия специален гост –
звезда, легендата на българската сцена

Георги Мамалев

Музика от Дуо „Габи и Емо“ и DJ Dani

ПРАЗНИЧНО МЕНЮ

Салатен бюфет:

Амюз Буш
Карамелизирана круша с френско козе сирене, печени орехи, мента и маково семе

Салата Хориатики
розови домати, хрупкави краставици, пресни чушки, червен лук, сирене Фета, каперси, зехтин и риган

Салата „Цезар“ със скариди
айсберг, мариновани скариди, авокадо, чери домати и сос „Цезар“ с аншоа и пармезан

Салата с три вида домати и бейби моцарела
розов домат, червено чери, жълто чери, бейби моцарела, олио от босилек, рукола и балсамова редукция

Салата „Пастело“ с прошуто и нар
микс от свежи листни салати, прошуто крудо, плод от нар, чери домати, маково семе, тиквени семки, медено горчичен дресинг и пармезан

Средиземноморски разядки поднесени с хрупкава чабата
Дзадзики, Мелидзано и Тарама хайвер, Фета дип и Тирокафтери

Предястие

Тартар от риба тон
риба тон, червен лук, чушки, авокадо и желе от краставици

Основни ястия по избор

(моля, кажете ни своя избор заедно с резервацията)

Руло от млечно телешко с чипс от праз лук
поднесено върху кейк от мачкани картофи с моцарела, зелен лук и натурален сос „Жу“

 Бавно готвен свински рак със сос „Паприка“
свински рак от българско прасенце, сос от чушки „Калифорния“, шалот, босилек, звезден анасон, шери, гарнирани с печени кореноплодни с билки

Филе от лаврак със сос „Биск“
поднесено с крем от грах, черен ориз, лимонова пяна, перли от краставици и микро зеленчуци

Следястия

Плато с автентични средиземноморски колбаси и сирена

Баница с късмети

Ядки асорти

Бюфет с авторски десерти:

Чийзкейк с бял шоколад и огледален ганаш от малини

Шоколадов тарт с виолетки

Баклавички със сирене „Филаделфия“ и шамфъстък

Плодове

Напитки – отворен бар 20:00 – 02:00 ч.:

Безалкохолни напитки асорти

Филтрирана вода

Бира Митос

Вина:

Жозеф Кастан Елеганс Совиньон Блан  0.75 л.

Жозеф Кастан Елеганс Розе 0.75л.

Неро Давола Примитиво 0.750 Л.  (червено вино – Италия),

За новогодишната наздравица – Просеко Тини Брут Споманте

Узо, Ракия, Водка и Уиски със специалното участие на:

Жозеф Кастан Елеганс Совиньон Блан  0.75 л.

Жозеф Кастан Елеганс Розе 0.75л.

Неро Давола Примитиво 0.750 Л.  (червено вино – Италия),

За новогодишната наздравица – Просеко Тини Брут Споманте

Узо, Ракия, Водка и Уиски със специалното участие на:

Кулминацията на вечерта включва томбола с нашите специални награди-изненади и празнична заря в полунощ!

КУВЕРТ 330 лв.

Програмата не е подходяща за деца и ресторантът не предлага отстъпка за деца.

По желание: настаняване в Best Western Plus Olives City Hotel,
част от който е ресторант YAMAS:

Нощувка с празничен брънч на 01.01. в двойна стая (за 1 гост) 140 лв.
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в двойна стая (за 2 гости) 230 лв.
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в студио (за 2 гости) 250 лв.
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в 1-спален апартамент (за 2 гости) 350 лв.
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в 2-спален апартамент (за 4 гости) 490 лв.

Срокове за плащания и анулации:

  1. Резервации се считат за валидни при заплащане на мин. 50 % до 7 дни след запазване на резервацията. Ако има остатък, се доплаща до 15 декември.
  2. В случай на отказ от Ваша страна се заплащат следните неустойки:

– анулация до 30.11.2024 – няма неустойка

– анулация до 15.12.2024 – 50%

– анулация след 16.12.2024 – 100%

Абонирайте се за нашия бюлетин

Абонирайте се, ако искате да бъдете в час с всичко случващо се около ресторант YAMAS (нови менюта, мероприятия, промо кампании и т.н)

Scroll to Top