нова година 2025
Незабравимо посрещане на Новата 2025 Година
в ресторант „YAMAS“
с нашия специален гост –
звезда, легендата на българската сцена
Георги Мамалев
Музика от Дуо „Габи и Емо“ и DJ Dani
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ
Салатен бюфет:
Амюз Буш
Карамелизирана круша с френско козе сирене, печени орехи, мента и маково семе
Салата Хориатики
розови домати, хрупкави краставици, пресни чушки, червен лук, сирене Фета, каперси, зехтин и риган
Салата „Цезар“ със скариди
айсберг, мариновани скариди, авокадо, чери домати и сос „Цезар“ с аншоа и пармезан
Салата с три вида домати и бейби моцарела
розов домат, червено чери, жълто чери, бейби моцарела, олио от босилек, рукола и балсамова редукция
Салата „Пастело“ с прошуто и нар
микс от свежи листни салати, прошуто крудо, плод от нар, чери домати, маково семе, тиквени семки, медено горчичен дресинг и пармезан
Средиземноморски разядки поднесени с хрупкава чабата
Дзадзики, Мелидзано и Тарама хайвер, Фета дип и Тирокафтери
Предястие
Тартар от риба тон
риба тон, червен лук, чушки, авокадо и желе от краставици
Основни ястия по избор
(моля, кажете ни своя избор заедно с резервацията)
Руло от млечно телешко с чипс от праз лук
поднесено върху кейк от мачкани картофи с моцарела, зелен лук и натурален сос „Жу“
Бавно готвен свински рак със сос „Паприка“
свински рак от българско прасенце, сос от чушки „Калифорния“, шалот, босилек, звезден анасон, шери, гарнирани с печени кореноплодни с билки
Филе от лаврак със сос „Биск“
поднесено с крем от грах, черен ориз, лимонова пяна, перли от краставици и микро зеленчуци
Следястия
Плато с автентични средиземноморски колбаси и сирена
Баница с късмети
Ядки асорти
Бюфет с авторски десерти:
Чийзкейк с бял шоколад и огледален ганаш от малини
Шоколадов тарт с виолетки
Баклавички със сирене „Филаделфия“ и шамфъстък
Плодове
Напитки – отворен бар 20:00 – 02:00 ч.:
Безалкохолни напитки асорти
Филтрирана вода
Бира Митос
Вина:
Жозеф Кастан Елеганс Совиньон Блан 0.75 л.
Жозеф Кастан Елеганс Розе 0.75л.
Неро Давола Примитиво 0.750 Л. (червено вино – Италия),
За новогодишната наздравица – Просеко Тини Брут Споманте
Узо, Ракия, Водка и Уиски със специалното участие на:
Жозеф Кастан Елеганс Совиньон Блан 0.75 л.
Жозеф Кастан Елеганс Розе 0.75л.
Неро Давола Примитиво 0.750 Л. (червено вино – Италия),
За новогодишната наздравица – Просеко Тини Брут Споманте
Узо, Ракия, Водка и Уиски със специалното участие на:
Кулминацията на вечерта включва томбола с нашите специални награди-изненади и празнична заря в полунощ!
КУВЕРТ 330 лв.
Програмата не е подходяща за деца и ресторантът не предлага отстъпка за деца.
По желание: настаняване в Best Western Plus Olives City Hotel,
част от който е ресторант YAMAS:
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в двойна стая (за 1 гост) | 140 лв. |
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в двойна стая (за 2 гости) | 230 лв. |
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в студио (за 2 гости) | 250 лв. |
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в 1-спален апартамент (за 2 гости) | 350 лв. |
Нощувка с празничен брънч на 01.01. в 2-спален апартамент (за 4 гости) | 490 лв. |
Срокове за плащания и анулации:
- Резервации се считат за валидни при заплащане на мин. 50 % до 7 дни след запазване на резервацията. Ако има остатък, се доплаща до 15 декември.
- В случай на отказ от Ваша страна се заплащат следните неустойки:
– анулация до 30.11.2024 – няма неустойка
– анулация до 15.12.2024 – 50%
– анулация след 16.12.2024 – 100%