за нас

малко за

за гръцки ресторант YAMAS

Καλημέρα и добре дошли в YAMAS – автентичният гръцки ресторант в София! Още с първите стъпки в ресторанта ще ви очарова приятен аромат на вкусните специалитети приготвени от майстор готвача. А той ще продължи да ви изненадва с апетитни блюда като пържена риба и риба на дървени въглища. И както повелява традицията във всеки рибен ресторант звучи насърчаваща музика, която казва „Море, плаж и летни забавления“. YAMAS – не просто рибен ресторант, а истинско приключение за любителите на рибата.

Спазвайки гръцката традиция, още докато се настанявате, ще ви поднесем вода, която да утоли първоначалната жажда. А след това ще имате възможност да се насладите на традиционното охлаждащо узо, което да ви прави компания, докато в рибния ресторант се приготвят избраните специалитети.

YAMAS извоюва своето име като синоним на качество и автентичност.

Храната винаги се приготвя на място, а за рецептите и тяхното стриктно изпълнение се грижи главният готвач, който е работил дълги години в Гърция.

Гръцката кухня не е само риба и морски дарове. Освен традиционни средиземноморски пресни риби и морски специалитети, които идват ежедневно специално за YAMAS и са присъщи за рибен ресторант има и още невероятни изненади. Отличителното за съседна Гърция сирене халуми идва приготвено на скара, традиционния гирос, мусаката и тиквичките по оригинална гръцка рецепта и какво ли още не – една наистина здравословна и апетитна кухня за ценители.

В YAMAS ще се погрижим и за страхотното настроение!

Всяка седмица музикантите на ресторант YAMAS се грижат за доброто настроение за гостите. Атмосферата, в която ще ви пренесат съвсем ще ви накара да забравите, че не сте в Гърция, а в София.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Абонирайте се, ако искате да бъдете в час с всичко случващо се около ресторант YAMAS (нови менюта, мероприятия, промо кампании и т.н)

Scroll to Top