МАЛКО ЗА

ЗА РЕСТОРАНТ YAMAS

Καλημέρα и добре доши в YAMAS – автентичният гръцки ресторант в София! Още с прекрачването на прага му ще бъдете омагьосани от ароматите на току-що изнесените от кухнята ястия, а тематичните музика и обстановка ще ви пренесат в една реалност на лазурни плажове, песни и веселие…

Твърде вероятно е сетивата ви да се обострят още повече и апетитът ви да стане неудържим, защото майстор готвачът не спира да се суети с изкусителните риби, морски дарове и меса на барбекюто ни.

Както гръцката традиция повелява, още докато се настанявате, ще ви поднесем вода, която да утоли първоначалната жажда и вие спокойно ще можете да се насладите на едно охлаждащо узо, докато чакате своят избран специалитет.

YAMAS е синоним на качество и автентичност.

Храната винаги се приготвя на място, а за рецептите и тяхното стриктно изпълнение се грижи главният готвач, който е работил дълги години в Гърция.

Всъщност, кой казва, че гръцката кухня е само риба и морски дарове? Ние можем да ви докажем, че разнообразието от ястията ще задоволи предпочитанията и на най-капризните. Защото освен огромното разнообразие от пресни средиземноморски риби и морски специалитети, които пристигат в YAMAS ежедневно, веднага след като са уловени в богатите на живот заливи на Гърция, на място ще може да опитате и най-автентичните ястия от континенталната част на южната ни съседка – халуми на скара, традиционния гирос, мусаката и тиквичките по оригинална гръцка рецепта и какво ли още не – една наистина здравословна и апетитна кухня за ценители.

В YAMAS ви очакват още много изненади.

Всяка седмица за доброто настроение и атмосфера в YAMAS се грижат нашите музиканти, които със своята музика на живо ще ви накарат да забравите, че се намирате в София.